Concordia 1844-2020 : drie...

Donderdag, 09 September 2021

Het is zover, de voorverkoop van het boek Concordia 1844-2020: drie eeuwen muziek in Tholen gaat beginnen. De afgelopen anderhalf jaar hebben Rien Verkerke en Adrie Quist vele uren gestoken in het verzamelen van informatie en foto's uit de lange geschiedenis van Concordia.
Tekstschrijver Ben van den Aarssen heeft al deze informatie beschreven in een luchtig leesbaar verhaal.

Het boek is een prachtig naslagwerk geworden met verhalen en anecdotes over onze vereniging. Hoogte- en dieptepunten worden genoemd en ook beroepsmuzikanten die bij Concordia hun eerste noten speelden zijn geïnterviewd. Op dit moment werkt ID4U aan de grafische afwerking van de bijna 200 pagina's en in oktober zal het boek naar de drukker gaan.

Om te zorgen dat er voor iedereen een exemplaar beschikbaar is wordt er gewerkt met voorinschrijving. Via de link https://www.concordia-tholen.nl/boek kan een formulier ingevuld worden waarmee een of meerdere boeken besteld kunnen worden. Als liever een papieren bestelbon ingevuld wordt kan het bijgevoegde document geprint worden en ingeleverd worden in de brievenbus aan het gebouw. De kosten van het boek zijn € 19,95. Voor buiten Tholen wordt € 6,70 verzendkosten gerekend.

De presentatie van het boek zal plaatsvinden op zaterdagmiddag 30 oktober, natuurlijk in ons eigen MuziekLokaal. We hopen dan meer mensen te kunnen begroeten door versoepelingen van de regels.

Natuurlijk is het als lid, vriend of betrokkene van Concordia een must om dit boek in bezit te hebben, maar ook voor liefhebbers van amateurmuziek of meelevende Tholenaren is het zeker een aanrader.

Namens het bestuur en alle leden willen we Rien, Adrie, Ben, ID4U en alle overigen die een bijdrage aan het boek geleverd hebben alvast heel hartelijk danken voor de vele uren die hieraan besteed zijn. We kijken er naar uit om het resultaat in handen te hebben.

Voor meer informatie kunt u mailen naar: boek@concordia-tholen.nl

Nieuwsarchief

Agenda