SponsorKliks

Uitleg SponsorKliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en wij ontvangen hiervoor geld in de clubkas. Wasmiddel in slaan bij Bol.com of nieuwe theedoeken van HEMA nodig? Ook dan ontvangt Concordia commissie. Ook grote winkels als Cooblue, Booking.com en Expedia doen mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Koninklijke Muziekvereniging Concordia Tholen. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Koninklijke Muziekvereniging Concordia Tholen ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Koninklijke Muziekvereniging Concordia Tholen. Voor jou een kleine moeite, voor ons zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Koninklijke Muziekvereniging Concordia Tholen. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Koninklijke Muziekvereniging Concordia Tholen hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Koninklijke Muziekvereniging Concordia Tholen weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Koninklijke Muziekvereniging Concordia Tholen is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Koninklijke Muziekvereniging Concordia Tholen dan niets op.